Web

Opsætning af Instagram skabeloner

Skil dig ud fra mængende med tiltrækkende Instagram opslag. Med disse Instagram skabeloner, får du 10 skræddersyede design layouts med en rød tråd, så dit Instagram feed hænger sammen og står skarpt. Det eneste du skal gøre er at placere tekst og billeder, nemmere bliver det ikke. Ovenikøbet sparer du en masse tid på at layoute dit indhold på Instagram, desto mere grund til at du har brug for disse design skabeloner!
Skabelonerne kommer som Indesign-filer og Jpeg der nemt kan bruges i Canva appen.

850 kr. ekskl. moms
kontakt for produkt


Opsætning af E-katalog

Præsentere dine produkter på en flot og sammenhængende måde med et E-katalog. E-kataloger kan præsenters via. din hjemmeside men de kan også uploades til online portaler, der er specielt opsat til visning af E-kataloger med flere forskellige funktions muligheder. 

Priseksempel 
grafisk opsætning af 10 sider 
7.000 kr. ekskl. moms 
prisen inkludere ikke udarbejdelse af tekst + billeder.

kontakt for produkt


Opsætning af webbanner 

Til kampanger i forbindelse med udsalg, nyheder, højtider og
andre kampagner Fang kundernes opmærksomhed online med, et web banner. Web bannere bruges overalt på internettet, enten på ens egen website til at fremhæve bestemte produkter, kampanger eller til at informere. Men de kan også bruges som annoncer på andre platforme, hvor de kort og præcist skal fange potentielle kunder på meget kort tid. Derfor er det altafgørende at det ser godt ud og er tiltrækkende, så de klikker videre til netop dit website.

650 kr. pr. banner ekskl. moms
kontakt for produkt


  

Opsætning af GIF-webbanner

Til kampanger i forbindelse med udsalg, nyheder, højtider og andre kampagner. Fang kundernes opmærksomhed online, med et GIF- web banner. GIF- web banner bruges overalt på internettet, enten på ens egen website til at fremhæve bestemte produkter, kampanger eller til at informere. Men de kan også bruges som annoncer på andre platforme, hvor de kort og præcist skal fange potentielle kunder på meget kort tid. Derfor er det altafgørende at det ser godt ud og er tiltrækkende, så de klikker videre til netop dit website. Et GIF-web banner skiller sig ud fra det almindelige web-banner fordi det skiftevis viser forskellige billeder eller budskaber. På denne måde fanger det potentielt mere opmærksomhed, fordi det viser en bevægelse.

800 kr. pr. banner ekskl. moms
kontakt for produkt