OM NUANCE

Alt hvad du skal bruge for at fremhæve din virksomheds
visuelle udtryk. Indenfor mode, beauty, livsstil og bolig, samlet ét sted.


 


Mit navn er Michelle Schultz, jeg er uddannet grafiker og indehaver af NUANCE Design Studio. 

NUANCE er et dansk design studio der tilbyder skræddersyede grafiske
løsninger og styling, til virksomheder indenfor mode, beauty, livsstil og bolig. Med mere end 7 års erfaring indenfor grafisk design og 8 års erfaring indenfor detail branchen med speciale i tekstil, har jeg en forståelse for branchen, hvor jeg arbejder professionelt med grafiske elementer i form af farver, illustrationer, print, typografi m.m. der er med til at fremhæve og skabe mere værdi for din virksomhed.

Med NUANCE Design Studio har du ét sted hvor du kan finde alt det du skal bruge, til at brande din virksomhed visuelt, uanset om det er til den online- eller fysiske virksomhed. 

Har du spørgsmål til en grafisk opgave, som du gerne vil have ført ud
i livet? Er du meget velkommen til at kontakte mig, for en
uforpligtende snak.

De bedste hilsner
Michelle Schultz 


BRAND IDENTITET 

Jeg hjælper din virksomhed med at opbygge sin egen visuelle identitet helt fra bunden, til at navigere et allerede eksisterende brand i den rigtige retning.
Indeholder:
- Rådgivning
- Visuel identitet
- Tone of voice
- Moodboard til indretning af butik eller showroom 

DESIGN 

Produktet er hjertet i enhver virksomhed, det skal derfor altid tage sig allerbedst ud. Jeg hjælper virksomheder med at præsentere deres produktsortiment igennem flotte visuelle udtryk der passer til brandet, hvor der samtidig skabes sin helt egen unikke signatur.
Indeholder:
- Rådgivning
- Konceptudvikling
- Produktpræsentation
- Emballage design

STYLING 

Jeg arbejder med styling af butikker, kontor, showroom, events, messestande og pop up-butikker. Hvor der skabes en unik visuel oplevelse for hvert tema og projekt, helt ned til den mindste detaljer der sætter det unikke præg og udtryk. Med et tæt samarbejde til dygtige håndværkere og gode samarbejdspartnere, der sikre det gode resultat. 
Indeholder:
- Rådgivning
- Kreativ retning
- Indretning 
- Projektstyring 

KUNDELISTE: 
Kimber Foods, Cerise, Michael Lund A/S, minlillebutik Home Collection, Børne- og Familiepsykologisk Praksis, e-Trade Support, Footprint Marketing, Scan Style Kids, Kids Place, .